Projecten te koop

Duin & Park

Hoewel duinen voortdurend in beweging zijn, liggen ze altijd precies op de juiste plek.

In welke richting de wind ook draait of keert, de lijnen tussen licht en zand zullen altijd de adem benemen. De natuur heeft smaak, en wat voor één.

En dat zit in dit geval helemaal mee, want de appartementen liggen niet alleen vlakbij het strand en de duinen, maar ook in één van de meest knisperende delen van Knokke. Vlak om de hoek ligt het Ijzerpark met daarin de befaamde liefdestuin. Een baken van stilte en adem die in Duin & Park een nieuwe sluitsteen zal vinden. Vanuit het Ijzerpark wandelt u moeiteloos naar het meest bruisende deel van de stad.

De Kustlaan en de Dumortierlaan, de dijk, de golfbaan, het Zoute, het Zwin, om nog maar te zwijgen van de talloze trendy boetieks en bedwelmende restaurants die Knokke zo perfect doen balanceren tussen een mondaine metropool en een vakantieoord omringd door een weergaloze natuur.

De kwaliteit van Duin & Park wordt doorgetrokken van de fundamenten tot in de kleinste details. Zonlicht is in Duin & Park een natuurlijk deel van uw woning.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

BERMASO is een gevestigde projectontwikkelaar met een solide financiële basis. Juist daarom kunnen wij u bieden wat u echt verdient staan wij garant voor een persoonlijke aanpak met een duidelijke visie op de toekomst!