Projecten te koop

Aequor

"EXCLUSIEF WONEN MET ZICHT OP DE JACHTHAVEN VAN ANTWERPEN"

Wonen op het unieke Eilandje, waar water en dokken een perfecte symbiose vormen met cultuur, gastronomie en toparchitectuur, dat is ontsnappen aan de hectiek van elke dag. Professionele inspiratie en vakantiegevoel gaan hier hand in hand. U komt er volledig tot rust, terwijl u energie krijgt door de dynamiek van deze creatieve en artistieke hotspot. Hier geniet u van de vibe van een metropool, gekoppeld aan de gezellige kleinschaligheid van een provinciestadje. De bewoners genieten van een frontaal en open zicht op de Schelde, geflankeerd door het iconische MAS … Kortom, een boeiende plek van contrasten en een uitzonderlijke – om niet te zeggen: unieke – woonlocatie!

U geniet van een frontaal en open zicht op de Schelde, geflankeerd door het iconische MAS …

The Independent: Eilandje bij 10 hipste Europese buurten.

Het Antwerpse Eilandje is door de Britse krant The Independent verkozen tot een van de hipste buurten van Europa. Het Eilandje prijkt in de top tien van ‘Europe’s coolest neighbourhoods’. De krant heeft het over de opwaardering van de wijk, die vooral te danken is aan de opening van het Museum Aan de Stroom in 2011. “Ga zeker naar het dak van het MAS voor het fantastische uitzicht over de stad en de rivier”, restaurants en discotheken zijn de moeite. Veel daarvan zitten in oude magazijnen, vooral het Felix Pakhuis is een pareltje.”

In de buurt van het MAS, het kloppende hart van cultureel Antwerpen, krijgt het ambitieuze project Aequor vorm. Het wordt een uniek wooncomplex met allure én de laatste woonopportuniteit in dit boeiende deel van de stad. De strakke architectuur, die verder bouwt op de footprint van het oude Havenhuis, is van de hand van het internationaal vermaarde Binst Architects.

Centraal bij het ontwerp staat een rustgevende openheid. Die creëren we door langs de dagzijde maximaal gebruik te maken van grote glas­partijen en open terrassen. Bovendien bieden ze een uniek zicht op de jachthaven. Binnenin maken we uitsluitend gebruik van duurzame klassematerialen. Vloeren, keukens, sanitair en apparatuur zijn allemaal van de meest exclusieve merken en fabrikanten. Ramen tot op de grond, glazen balustrades en desgewenst glazen schuifdeuren om uw terras af te sluiten maken het plaatje compleet …

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De appartementen baden dankzij deze optimale oriëntatie in een overvloed aan natuurlijk licht.